Recenzije

Zašto raditi sa mnom?
Moj cilj nisu samo rezultati, već i pristup radu koji to putovanje čini ugodnim i sigurnim.
Pročitajte što neki od mojih klijenata kažu o našoj suradnji.

Brendiranje, Savjetovanje

Vesna Palaversa, buduća poduzetnica u području psihoterapije

Izabela Laura pomogla mi je da definiram glavne faktore i smjernice kojim želim ići sa svojim brendom kao poduzetnica početnica. Vrlo konkretno i vrlo strukturirano i fokusirano u kratkom vremenu smo prošle sve stavke koje su bitne za mene da se pozicioniram na trzistu. Hvala od srca!"

Brendiranje, Pisanje tekstova za web, Blogovi, Vođenje projekta

Marijana Jusup, Adria Concept

Suradnja s Izabelom je nešto najljepše što mi se u poslovnom životu dogodilo! Ne samo da je stručna i fokusirana, nego je i s ljudske strane pravo osvježenje u uglavnom užurbanom i zahtjevnom radnom okruženju. Obožavam njenu kreativnost i analitičnost te nevjerojatnu preciznost! Njoj ništa ne može promaknuti. Fantastičan je osjećaj da se na nju kao suradnicu čovjek može osloniti jer ima u fokusu sve detalje i rokove te ništa ne prepušta slučaju.

Komunikacija i PR

Petra Grobenski, Belle Epoque modni brend

Sve je profesionalno izvršeno, svi rokovi ispoštovani. Idejna razrada i kreativnost su izvrsni, a cijeli tim je pouzdan i uvijek je u kontaktu. Dodatan je plus za vješto snalaženje kod neočekivanih situacija.

PR

Luka Grobenski, MP Enterprise d.o.o

Ono što po čemu je Izabela Laura posebna je osoban, proaktivan i veoma profesionalni pristup radu. Korespondencija je opuštena no svaki zadatak je odrađen i preko mojih očekivanja. Donekle iznenađujuće kako sam u Hrvatskoj uspio naći agenciju čiji se pristup poslu može usporediti najjačim zapadnim PR agencijama.

Digitalni PR

Davor Perišić, Best Real Estate

Prezadovoljan sam suradnjom s Izabelom. Profesionalna je, brza, točna, povjerljiva. Preporučujem je svakom tko želi razvijati posao i graditi imidž brenda!

Komunikacija i PR

Vesna Mačković, umjetnička organizacija ARKTIK institut za budućnost

Vrlo profesionalno odrađen posao komunikacije s medijima i pisanja medijskih najava za potrebe premijere filma. Vrlo zahvalna na pisanim i audio izvješćima koje sam primala na dnevnoj bazi. Surađivat ćemo opet!

Komunikacija i PR

Natali Perić, Monoplay festival suvremenog plesa

Sve pohvale za uslugu. Izabela je jasna, transparentna, ažurna i proaktivna. Velika preporuka!

Vođenje projekta izrade web stranice, Pisanje teksta za web, Blogovi

Robert Kralj, CEO Adria Europe Group

Jako smo zadovoljni Izabelinom ulogom i vodstvom u prezentiranju Adria Europe Group putem web stranice. Tople preporuke svima koji traže usluge odrađene s profesionalnošću i entuzijazmom.

Strategija brenda, Pisanje teksta za web shop

Marija Đukić, Veseli koraci

Profesionalnost, no prije svega ljubav prema poslu, predanost projektu, dostupnost gotovo uvijek, kad god trebate savjet, pomoć, Izabela će rado uskočiti i sve riješiti bez puno muke! Naučila me zaista jako puno, od srca joj zahvaljujem na svakoj riječi, na podršci. Puno se potrudila oko nas, puno je posla bilo, no bolju osobu nismo mogli odabrati!

Brendiranje, Savjetovanje, Vođenje projekta izrade weba, Pisanje teksta za web

Franka Ivanović, CEO Centar Asseria

Stručnost, predanost poslu i nadasve kreativnost glavne su Izabeline odlike, a prijateljski odnos nam je cijeli projekt ljepšim i lakšim. Izabela je divna osoba, zanimljiva, puna dobrih prijedloga i ideja. Nas je osvojila i ima sve preporuke!

Komunikacija i PR

Vinko Radovčić, umjetnički voditelj Drame plus

Produktivna i visoko profesionalna suradnja na nekoliko kazališnih programa koje je Izabela Laura odradila za Dramu plus. Njenim radim visoko je podigla ljestvicu i rad naše udruge te je pomogla da vidljivost naše udruge bude prepoznatljiva u ne samo u Zadru nego i u cijeloj Hrvatskoj.

Pisanje i intervjui

Mihovil Švigir, glavni urednik časopisa Playboy i Jet Set

U gotovo dvije godine suradnje, nijednom se nije dogodilo da je Izabelin tekst stigao poslije dogovorenog roka (što je u ovom poslu iznimno važno), ili da nije bio napisan na očekivanoj razini. To je i razlog zašto suradnju s našom autoricom, s veseljem nastavljamo i otkad se otisnula u poduzetničke vode, pothvat u kojem je svesrdno podupiremo.

Strategija brenda, Pisanje tekstova za web

Danijela Dellavia

Uz jedan razgovor i kvalitetno popunjavanje brend upitnika, Izabela je točno znala što hoću i kako. Uhvatila se proučavanja materije o kojoj nije znala puno, ali je to odradila vrhunski. Uostalom, pogledajte moju stranicu. Svaka rečenica, kao da mi je iz glave uzeta i pretočena u fine jasne poruke. Znam da nikad tako nešto sama ne bih mogla napraviti, bez obzira na bogato poslovno iskustvo.

Strategija brenda, Komunikacija i PR, Pisanje i intervjui

Selma Čmelik, Zona plus, čarter.hr

Raditi s Izabelom znači u punom smislu raditi s pravim profesionalcem. Odgovorna je, predana, fokusirana. Ima sposobnost ući u samu srž priče koja stoji iza brenda i pronaći ono nešto što nismo bili svjesni da imamo. A onda to zna jako lijepo pretočiti u priču koja plijeni pažnju. Bilo mi je veliko zadovoljstvo raditi s Izabelom na različitim projektima i jako sam zadovoljna rezultatima koje smo ostvarili.

Nazovite me Email WhatsApp