Recenzije

Zašto raditi sa mnom?
Moj cilj nisu samo rezultati, već i pristup radu koji to putovanje čini ugodnim i sigurnim.
Pročitajte što neki od mojih klijenata kažu o našoj suradnji.

Kompletan vodič za brendiranje

Sanja Rašić, poduzetnica, R-partner

Izabelin Vodič za brendiranje otvorio mi je sasvim novi pogled na poslovanje i pokazao smjer u kojem trebam ići. Odlična edukacija koju bi svaki poduzetnik trebao proći, a materijali su zlata vrijedni. Radna bilježnica je jedan od rijetkih priručnika koji je uvijek u blizini i kojem se redovito vraćam. Svakako preporuka za Izabelu i njen Vodič za brendiranje.

Kompletan vodič za brendiranje

Nikolina Mihić, psihologinja i buduća poduzetnica

Poznajući koliko je Izabela strastvena oko svojeg posla, očekivala sam dobar vodič, ali me uspjela iznenaditi koliko je kvalitetan.
Vodič je vrlo detaljan, obuhvaća sva područja koja jednom početniku u ovom području trebaju i sadržaj je prenesen na vrlo jasan, konkretan i podržavajući način. Iako sam ja neke teme već imala postavljene, ovdje sam na jednom mjestu imala priliku vidjeti i ono što mi još nedostaje i vidjeti kako mogu poboljšati ona područja koja sam već imala i prilagoditi ih tako da odgovaraju meni i onome što želim prenijeti kroz svoj biznis.

Brendiranje

Mia Borovečki, buduća vlasnica čarter agencije

Prezadovoljna sam sa Izabelom, njenom brzinom, njenom stručnosti, posvećenosti razvoju, danas, sutra mog brenda! Osim što je profesionalna, ona je divna, jedinstvena osoba. Dobila sam samo najbolje preporuke za rad s njom, a ja je sa veseljem preporučujem dalje! Hvala, hvala i još jednom, hvala!

Konzultacije

GLORIJA MATIĆ, poduzetnica, restoran Point Makarska, Be Skilled

Imam samo rijeci pohvale za Izabelu. Ispunila je sva moja očekivanja (a i više od toga) i pomogla mi je napraviti red od svih informacija koje su mi se motale po glavi i da zajedno napravimo prave, točne i sažete zaključke. Uštedjela mi je puno vremena i da ne moram sama razbijati glavu kud i zašto, od kud početi. :)

Konzultacije, sken brenda

Ivana Lovrić, poduzetnica, Tilia studio

Izabela je stručna, posvećena, direktna i ugodna. Vrlo pitko i pregledno je stavila u riječi i organizirala sve ono što sam dugo znala o svom poslu, ali nisam uspijevala oblikovati na razumljiv način. Njezin sken brenda je vrlo koristan korak koji olakšava i omogućuje sve slijedeće. Hvala!

Brendiranje, Savjetovanje

Ana Kreitmeyer, plesna umjetnica, koreografinja

Izabela je sjajna, ekonomična, brza, posvećena i detaljna. Vrijedan mi je bio njezin sveobuhvatni pristup i način na koji mi je ova suradnja pomogla raščistiti raspršenost svojih interesa i strukturirati ih po prioritetima. Pretpostavljala sam da je ovakav rad potreban kad imaš umjetničku organizaciju ili festival, ali i meni, za samostalnu djelatnost, kao plesnoj umjetnici je bilo iznimno korisno i produktivno, preporučam!

Brendiranje, Pisanje tekstova za web

Dentalna ordinacija Sladović

Izvrsna usluga, od početne komunikacije, pristupa, profesionalnosti, pažnje, posvećenosti. Helou je tvrtka kojoj se morate obratiti ukoliko želite od svoga posla napraviti prepoznatljiv brend. Mi smo i više nego zadovoljni!

Brendiranje, Savjetovanje

Vesna Palaversa, buduća poduzetnica u području psihoterapije

Izabela Laura pomogla mi je da definiram glavne faktore i smjernice kojim želim ići sa svojim brendom kao poduzetnica početnica. Vrlo konkretno i vrlo strukturirano i fokusirano u kratkom vremenu smo prošle sve stavke koje su bitne za mene da se pozicioniram na trzistu. Hvala od srca!"

Brendiranje, Pisanje tekstova za web, Blogovi, Vođenje projekta

Marijana Jusup, Adria Concept

Suradnja s Izabelom je nešto najljepše što mi se u poslovnom životu dogodilo! Ne samo da je stručna i fokusirana, nego je i s ljudske strane pravo osvježenje u uglavnom užurbanom i zahtjevnom radnom okruženju. Obožavam njenu kreativnost i analitičnost te nevjerojatnu preciznost! Njoj ništa ne može promaknuti. Fantastičan je osjećaj da se na nju kao suradnicu čovjek može osloniti jer ima u fokusu sve detalje i rokove te ništa ne prepušta slučaju.

Komunikacija i PR

Petra Grobenski, Belle Epoque modni brend

Sve je profesionalno izvršeno, svi rokovi ispoštovani. Idejna razrada i kreativnost su izvrsni, a cijeli tim je pouzdan i uvijek je u kontaktu. Dodatan je plus za vješto snalaženje kod neočekivanih situacija.

PR

Luka Grobenski, MP Enterprise d.o.o

Ono što po čemu je Izabela Laura posebna je osoban, proaktivan i veoma profesionalni pristup radu. Korespondencija je opuštena no svaki zadatak je odrađen i preko mojih očekivanja. Donekle iznenađujuće kako sam u Hrvatskoj uspio naći agenciju čiji se pristup poslu može usporediti najjačim zapadnim PR agencijama.

Digitalni PR

Davor Perišić, Best Real Estate

Prezadovoljan sam suradnjom s Izabelom. Profesionalna je, brza, točna, povjerljiva. Preporučujem je svakom tko želi razvijati posao i graditi imidž brenda!

Komunikacija i PR

Vesna Mačković, umjetnička organizacija ARKTIK institut za budućnost

Vrlo profesionalno odrađen posao komunikacije s medijima i pisanja medijskih najava za potrebe premijere filma. Vrlo zahvalna na pisanim i audio izvješćima koje sam primala na dnevnoj bazi. Surađivat ćemo opet!

Komunikacija i PR

Natali Perić, Monoplay festival suvremenog plesa

Sve pohvale za uslugu. Izabela je jasna, transparentna, ažurna i proaktivna. Velika preporuka!

Vođenje projekta izrade web stranice, Pisanje teksta za web, Blogovi

Robert Kralj, CEO Adria Europe Group

Jako smo zadovoljni Izabelinom ulogom i vodstvom u prezentiranju Adria Europe Group putem web stranice. Tople preporuke svima koji traže usluge odrađene s profesionalnošću i entuzijazmom.

Strategija brenda, Pisanje teksta za web shop

Marija Đukić, Veseli koraci

Profesionalnost, no prije svega ljubav prema poslu, predanost projektu, dostupnost gotovo uvijek, kad god trebate savjet, pomoć, Izabela će rado uskočiti i sve riješiti bez puno muke! Naučila me zaista jako puno, od srca joj zahvaljujem na svakoj riječi, na podršci. Puno se potrudila oko nas, puno je posla bilo, no bolju osobu nismo mogli odabrati!

Brendiranje, Savjetovanje, Vođenje projekta izrade weba, Pisanje teksta za web

Franka Ivanović, CEO Centar Asseria

Stručnost, predanost poslu i nadasve kreativnost glavne su Izabeline odlike, a prijateljski odnos nam je cijeli projekt ljepšim i lakšim. Izabela je divna osoba, zanimljiva, puna dobrih prijedloga i ideja. Nas je osvojila i ima sve preporuke!

Komunikacija i PR

Vinko Radovčić, umjetnički voditelj Drame plus

Produktivna i visoko profesionalna suradnja na nekoliko kazališnih programa koje je Izabela Laura odradila za Dramu plus. Njenim radim visoko je podigla ljestvicu i rad naše udruge te je pomogla da vidljivost naše udruge bude prepoznatljiva u ne samo u Zadru nego i u cijeloj Hrvatskoj.

Pisanje i intervjui

Mihovil Švigir, glavni urednik časopisa Playboy i Jet Set

U gotovo dvije godine suradnje, nijednom se nije dogodilo da je Izabelin tekst stigao poslije dogovorenog roka (što je u ovom poslu iznimno važno), ili da nije bio napisan na očekivanoj razini. To je i razlog zašto suradnju s našom autoricom, s veseljem nastavljamo i otkad se otisnula u poduzetničke vode, pothvat u kojem je svesrdno podupiremo.

Strategija brenda, Pisanje tekstova za web

Danijela Dellavia

Uz jedan razgovor i kvalitetno popunjavanje brend upitnika, Izabela je točno znala što hoću i kako. Uhvatila se proučavanja materije o kojoj nije znala puno, ali je to odradila vrhunski. Uostalom, pogledajte moju stranicu. Svaka rečenica, kao da mi je iz glave uzeta i pretočena u fine jasne poruke. Znam da nikad tako nešto sama ne bih mogla napraviti, bez obzira na bogato poslovno iskustvo.

Strategija brenda, Komunikacija i PR, Pisanje i intervjui

Selma Čmelik, Zona plus, čarter.hr

Raditi s Izabelom znači u punom smislu raditi s pravim profesionalcem. Odgovorna je, predana, fokusirana. Ima sposobnost ući u samu srž priče koja stoji iza brenda i pronaći ono nešto što nismo bili svjesni da imamo. A onda to zna jako lijepo pretočiti u priču koja plijeni pažnju. Bilo mi je veliko zadovoljstvo raditi s Izabelom na različitim projektima i jako sam zadovoljna rezultatima koje smo ostvarili.