Savjetovanje i edukacija

Savjetovanje i edukacija

Pomažem vam donijeti bolje odluke za vaš brend

Kako izgraditi prepoznatljivost? Čemu služi PR? Trebam li platiti nekoga da mi piše tekst za web?

Voditelj projekta, izrada web stranice, brend strategija, knjiga standarda, PR, SEO, digitalno oglašavanje…Nije se teško izgubiti u širokom prostranstvima digitalnog i klasičnog marketinga.

Uvodim vas u svijet marketinških i mogućnosti promotivnih aktivnosti jezikom koji razumijete. Pomažem vam da uskladite želje i mogućnosti, definirate ciljeve te na temelju njih donesete pametnije odluke za svoj brend.

Savjetovanje i edukacija

Održavam predavanja i edukacije iz područja brendiranja te komunikacije i PR-a

Potreban vam je predavač koji poznaje proces izgradnje brenda ili izrade komunikacijskog plana? Želite uložiti u sebe i svoje znanje kako biste poslovali bolje?

Edukacije i prezentacije moja su velika strast kojoj uvijek pristupam predano i temeljito. Osim kroz službene edukacije, prezentacijske i komunikacijske vještine usvajala sam i kroz dugogodišnji rad u novinarstvu. Predavala sam na Ekonomskom fakultetu u Osijeku u sklopu EFOS tjedna te Web Development Bootcampu u Zadru.

Savjetovanje i edukacija

Rado ću se odazvati na svaki poziv koji uključuje dijeljenje korisnog znanja bilo da je riječ o predavanju, edukaciji zaposlenika ili edukaciji 1 na 1.

Nazovite me Email WhatsApp